Welkom op de website van Maaike & Bas. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Maaike en Bas zijn namelijk al 276 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Maaike of Bas? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Bas en Maaike gaan trouwen!

Home
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
RSVP
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 4120
pagina's bekeken: 4742
www.onzebruiloftsite.nl
Nieuws

Alweer een week voorbij!

aangemaakt op: 25-07-2017

Het is alweer een week geleden dat ik ten huwelijk gevraagd werd op, ik denk wel, de mooiste plek in Koblenz.
Wat was het fantastisch, bijzonder en onroerend!
De afgelopen week hebben we niet stil gezeten.. 

Allereerst vertelden we het natuurlijk aan onze lieve familie en vrienden waarna het facebook official werd!
Vervolgens kon het voorbereiden beginnen; van het contact leggen met fotografen en videografen naar het uitkiezen van de getuigen, ceremoniemeester, feestlocatie en de locatie voor de ceremonie! 

De eerste mailtjes en telefoontjes gingen de deur uit. Welke foto-en videograaf past het beste bij ons? Mogen we op deze locatie onze ceremonie houden? Is het mogelijk om op deze locatie het feest te houden?

Na de eerste week hebben we gelukkig de getuigen en ceremoniemeester voor ogen, is de locatie voor het feest bekend en wordt er een aanvraag gedaan voor een te gekke locatie voor de ceremonie!
Wie en waar? Dat houden we nog eventjes in kleine kring!

Liefs